Kisaviikon fitnesskupla

No nyt se on täällä! Kisaviikko. Sekä pakostakin sen myötä ylleni usvaverhon lailla laskeutuva fitnesskupla 🙂

IMG_20171003_181139

Mikä ihme tää kupla on? En voi tietenkään puhua muiden puolesta, mutta omalla kohdallani kupla tarkoittaa sitä, että päässä pyörii kaikennäköistä kisaan liittyvää fiksausta ja niiden aikatauluttamista, mm. kauneushoitolaa, tukan laittoa, ruokailujen vieläkin tarkempaa säätämistä, riittävän runsaan juomisen tarkkailua, venyttelyjä, posetreenejä (kyllä, olen treenannut niitä!) ja vaikka mitä. Kisakassiin pitää muistaa pakata kaikki tarvittava, kisamaksut on hoidettava, hotellit maksettava, kisa-asu ja verkkarit saatava ajoissa ompelijalta ja brodeerauksista, sponsoreiden kanssa neuvoteltava, loppuviikon kaikki ruoat on valmistettava… huh! Tätä se mun kupla on, sekä sitä, että väkisinkin (ja tässä vaiheessa jo varmaan ihan oikeutettua) ajatukset eksyy lauantaihin ja koko tulevaan viikonloppuun.

Kupla sanana on vähän hassu. Se ”puhkeaa” monen kohdalla valitettavasti kisojen jälkeen, kun arki, ei-dieetin mukainen syöminen ja dieetin jälkeinen väsymys mahdollisesti iskee vasten kasvoja. Kisoissa ei ehkä ole tullut sitä menestystä, mitä odotettiin ja kroppa alkaa kerätä ensin nestettä, sitten rasvaa… Hetkinen hei! Tässä kohtaa pitää muistuttaa ja todeta, että kun kilpailemaan lähtee, pitää fitnessin EHDOTTOMASTI olla terve elämäntapa sekä jatkumo myös kisojen jälkeen; urheilullinen ja sopivan rento, mutta määrätietoinen ja pitkäjänteinen harrastus. Se EI lopu kisapäivään.

Siihen, sanotaanko nyt vaikka kuplan puhkeamiseen pitää olla varautunut kaikella tapaa. Yhtäkkiä sitä hössötystä ja suunnitelmallisuutta ei enää ole (reverse dieettiä pitää silti noudattaa ja kehon antaa palautua kunnolla, mutta siitä ei nyt tällä kertaa enempää!) ja olo saattaa tuntua aika tyhjältä. Monta kuukautta, jopa vuotta on tähdätty tiettyyn päivään ja muutamaan minuuttiin parrasvaloissa. Toivon, että fitness ei olisi kenellekään tätä.

Pitää ajatella elämää eteenpäin. Nyt jo ennen kilpailuja tehdä suunnitelmia ja tavoitteita kisan jälkeiselle ajalle. Pitää myös valmistautua siihen, ettei kisat mene niin hyvin kuin toivoo tai odottaa. Sekin on mahdollista. Ja ennenkaikkea, olen sitä mieltä, että elämässä on hyvä olla muutakin mielenkiinnon, innostuksen ja rakkauden kohteita kuin kilpaileminen ja Fitness. Ne auttaa pitämään jalat maassa ja päänupin siinä missä sen kuuluukin olla (vaikka se on meinannutkin tässä viime viikkojen aikana välillä keikahtaa löysän olon johdosta 😀 )

Mä olen tällä viikolla elänyt suhteellisen aikataulutettua elämää, mutta pyrkinyt silti mahdollisimman rentoon eloon ilman stressiä. Niinpä työtä on ollut huomattavasti vähemmän ja olen keskittynyt valmistutumaan viikonloppuun. Preppasin loppuviikon ruoat. Reipas tunti meni!

IMG_20171003_213509 IMG_20171003_220028

Mitäs muuta tällä viikolla? Maanantaina kävin Tampereella Biancanevessä ja sain bikinit <3

IMG_20171002_121001 Elinaa voin kyllä suositella lämpimästi! <3

Kävin tiistaina luottokampaaja Katilla, joka loihti mulle tuuheamman ja pidemmän kisatukan. Mä vaan rakastan tätä vaaleaa! Fressi ja nätti lookki tulee. Kati lähtee myös mukaan Lahteen ja tekee musta lauantaiaamuna fitnessprinsessan 🙂

IMG_20171003_181411Eilen vietin useamman tunnin Salon Skinlabissa, jossa sain ihanaa asiantuntevaa palvelua jälleen kerran! Mä olen joka kisaan mennyt Virven ja Kittan kätösten kautta. He on todellisia fitnesskisaajan tarpeet huomiovia kosmetologeja; saa peittoa palelavan kropan päälle, huolehditaan että pystyy syömään eväät oikeaan aikaan ja lopputuloskin luonnollisesti U.P.E.A.

IMG_20171004_090929 IMG_20171004_084920 IMG_20171004_094152

IMG_20171004_114812 IMG_20171004_125129 IMG_20171004_131341

Olen pää höyryten laskenut myös kustannuksia, koska halpaa homma tämä ei todellakaan ole. Juuri tänään huomasin, että kappas, Roomaan ja Milanoon on näköjään tulossa Diamond Cupit! (Liverpoolin Diamond Cupissahan mun piti aiemman suunnitelman mukaan kisata, mutta se vaihtui ”vain” Ruotsin PM-kisaan, koska Liverpool peruttiin) Noi Rooma ja Milano kuulostaa niin tyyriiltä reissuilta, että saattaa jäädä vain haaveeksi edes toinen niistä…

Mutta niihin kustannuksiin. Tässä vähän laskelmaa, niin voi miettiä sit, miksi sitä on niin Super kiitollinen sponsoreille! <3 <3 <3

 

Tukan laitto, stailaus ja meikki: useampi satanen kaikkiaan, kun tukkaa pitää ennen MM-reissua myös fiksata

Bikinit: 600€

Kengät: meen vanhoilla eli 0 €

Verkkarit+ painatukset: 100€

Lennot: laskin n 600 €, mutta voi vaihdella paljonkin.

Majoitukset Lahdessa ja PM-kisoissa: varovainen arvio n. 1000€ yhteensä

Kisavärit, liimat, öljyt kaikkiin kisoihin: n. 150€

Syömiset ym käyttövarat kaikissa reissuissa: arviolta 600 vaikka varovainen arvio onkin ja koittaa elää nuukasti…

Ja jotain oli vielä… Näiden lisäksi kisareissuissa menee päiviä, ja vaikka Ranskan MM-lennot ja majoitus onkin liiton puolesta maksettu, niin ”ansionmenetysten” kompensointiin ovat sponsorit KOVA SANA ja olen heille TOOOOOODELLA KIITOLLINEN!

Kiitos siis rahallisesta tai palveluiden/ tuotteiden muodossa saadusta tuesta seuraaville yrityksille:

Yhteisöt

http://ledil.fi/

Etusivu

http://www.salonskinlab.fi/

https://www.fast.fi/

http://www.metallivalitys.com/

http://www.stairon.fi/

https://www.mattihakamaki.fi/

https://www.propertit.fi/

http://www.hierontapalvelumikkorantanen.fi/

https://www.hierontapalveluanttiutriainen.com/

http://www.gymfitness.fi/

https://www.disturb.fi/

 

Nyt lähden tekeen viimeistä treeniä ennen kisaa ja hymyillen sen teenkin <3 Tulkaa moikkaan Lahdessa. Kisaan siis lauantaina Ben Weiderissä sekä masters-sarjassa klo 10, että yleisessä klo 13. Sunnuntaina olen FAST:n osastolla yhdestä kolmeen. Moro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Jätä kommentti kirjoitukseen